Online factureren

Wil je direct geld besparen én je cashflow verbeteren? Ga digitaal factureren met een online factuurprogramma. Verstuur je elektronische facturen, dan heeft de ontvanger geen omkijken naar de verwerking en wordt die sneller betaald. Bovendien heb je altijd zicht op de status van de factuur.

Digitaal facturen verplicht?

Goed om te weten, is dat overheden en alle andere aanbestedende diensten en speciale sectororganisaties vanaf april 2019 verplicht zijn om bij inkoopovereenkomsten elektronische facturen te kunnen ontvangen en te verwerken. Verwachting is dat elektronisch factureren binnen enkele jaren helemaal is ingeburgerd. Als je gebruik maakt van een factuurprogramma, ben je hier gelijk op voorbereid. Een e-factuur komt uit de software en daardoor verklein je de foutkans. Er komt immers geen handmatig werk meer aan te pas.

Online factureren met Exact Online

Via Exact Online is het opmaken en versturen van een factuur eenvoudig en snel gedaan. Je bedrijfsgegevens staan klaar op de factuur. Vanuit je relaties selecteer je eenvoudig de gegevens van je klant. Daarna vul je de factuurregels in. Doornummering van je factuur vindt automatisch plaats en alle BTW bedragen worden tevens automatisch correct berekend. Zo weet je dus zeker dat alle gegevens en tarieven kloppen en is de kans op menselijke fouten minimaal.

Werk je al met een ander facturatieprogramma?

Werk je reeds met een ander online facturatie software? En wil je dit blijven gebruiken. Check dan onze software koppelingen die wij hebben met diverse andere partijen. Check ook de website van je eigen facturatie programma, daar er constant nieuwe koppelingen worden gerealiseerd en ons overzicht niet altijd realtime up to date kan zijn. Zo kan je nog steeds efficiënt te werk gaan, en worden je facturen direct in je administratie geboekt. Hiervoor betaal je aanvullend een prijs van € 15,- per maand.

Ben je al klant bij voordeeladministratie.nl en wil je ook onze online facturatie module gebruiken? Klik hier naar aanvullende diensten om te bestellen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Efficiënt en overzichtelijk online factureren
  • Onbeperkt facturen opmaken
  • Facturen in eigen huisstijl
  • Facturen en herinneringen in elk formaat
  • Altijd en overal inzicht in openstaande en betaalde facturen
  • Facturen automatisch verwerkt in je boekhouding